arrow-intranet-overlay.png
Sarkon Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png Icon-hat.png

De St.Jozefbasisschool is een katholieke school in het mooie kanaaldorp ’t Zand. De St.Jozefbasisschool is gehuisvest in de Brede School aan de Kemphaanlaan.

In schooljaar 2012-2013 het team de missie en visie van de St. Jozefbasisschool herzien. Er is gekozen voor een boom als symbool voor wie zij zijn: de school voor een bijzonder goede basis.
De boom heeft wortels tot in het eind van de 19e eeuw en de wens om nog lang in de toekomst door te groeien. Veel kinderen uit ’t Zand en omgeving kunnen hun talenten onder de beschermende takken van onze van onze boom, verder ontwikkelen.

De St.Jozefbasisschool werkt voortdurend aan de kwaliteit van het onderwijs. We zijn pas tevreden als de kinderen de gelegenheid krijgen hun talenten maximaal te ontplooien. Daarom volgen wij de cognitieve en sociaal emotioneel ontwikkeling van de kinderen nauwgezet. Bij het werken in de groep wordt veel aandacht besteed aan zelfstandigheid en samenwerken. Voor het bereiken van een hoge kwaliteit maken wij gebruik van goede, moderne leermiddelen.

De St.Jozefbasisschool werkt nauw samen met de ouders
De St.Jozefbasisschool vindt een goede relatie tussen kinderen, ouders en leerkrachten belangrijk. We informeren de ouders over de ontwikkeling van hun kind(eren). Van ouders verwachten wij betrokkenheid, dat zij geïnteresseerd zijn in de complete (school)ontwikkeling van hun kind.