arrow-intranet-overlay.png
Sarkon Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png Icon-hat.png

De Windwijzer

Leren met LEV door verbinden, leren en richting geven
Wij leren met LEV in een rijke leeromgeving. Wij ondersteunen elkaar bij dat wat zelf gedaan kan worden. Hierdoor leren wij richting te geven om ‘het goede’ te doen. Op Sarkonschool De Windwijzer creëren wij LEV met de taal en cultuur van de zeven gewoonten van (zelf)leiderschap. Op deze wijze werken wij vanuit welbevinden en betrokkenheid aan de basisbehoeften relatie (verbinden), competentie (leren) en autonomie (richting geven).   
 
Jezelf richting geven met ‘The Leader in Me’ 
The Leader in Me maakt van de school een leerplek voor het leven, waarin wij oefenen met vaardigheden die ons in staat stellen om te gaan met de uitdagingen van het leven. De aanpak van The Leader in Me is gebaseerd op het gedachtegoed van Stephen Covey en wordt succesvol toegepast op scholen in landen over de hele wereld. ‘The Leader in Me’ is een pedagogische leerlijn die kinderen op een speelse manier leert zichzelf richting te geven. Hierdoor geven kinderen leiding aan zichzelf en leren wij ‘het goede te doen, ook als niemand kijkt.’ Daarbij vergroot deze aanpak het plezier in leren. Wij werken aan deze vaardigheden door te kijken, denken en doen via de gemeenschappelijke taal van de zeven gewoonten van (zelf)leiderschap. 
 
Kennis maken
Als u interesse heeft in de school voor uw kind kunt u een afspraak maken met de directie voor een kennismaking. U kunt dit doen door een e-mail te sturen of te bellen met de school: 0223-616991  
 
Meer informatie is te vinden op de website van de school.