arrow-intranet-overlay.png
Sarkon Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png Icon-hat.png

Basisschool De Kameleon voor regulier Basisonderwijs en Eureka onderwijs in Julianadorp

Basisschool De Kameleon, een interconfessionele basisschool voor regulier basisonderwijs en Eureka onderwijs. Onze school staat in de gezellige en groene wijk Middelzand in Julianadorp, naast MFC ’t Dorpshuis en de bibliotheek. Er is hier weinig verkeer en veel speelruimte. Veel kinderen komen lekker op de fiets of lopend naar school. 

Onze bedoeling

Samen zorgen wij ervoor dat kinderen zich gezien voelen en leren hen vaardigheden om te bewegen in de veranderende maatschappij door aandacht te hebben voor persoonsvorming en eigenheid.

Onze koers

Bij ons op de Kameleon word je voorbereid op een duurzaam leven in een veranderende maatschappij. Dit duurzame leven zien we terug door te leren voor jezelf en voor elkaar te zorgen en de zorg voor de wereld mee te krijgen. Bij ons op school staan we stil bij het leven en vieren we zowel de vreugdevolle als moeilijke momenten met elkaar.

Samen zorgen we ervoor dat kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun leerproces. Hier voel je je gezien en geaccepteerd en houden we rekening met je belemmeringen en je kwaliteiten.

Kennis maken

Als u interesse heeft in de school voor uw kind kunt u een afspraak maken met de directie voor een kennismaking. U kunt dit doen door een e-mail te sturen of te bellen met de school: 0223-690078  

Meer informatie is te vinden op de website van de school.