arrow-intranet-overlay.png
Sarkon Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png Icon-hat.png

11 juni 2019

Mededeling vanuit de Raad van Toezicht

Categorie: Algemeen nieuws

Mededeling vanuit de  Raad van Toezicht

Namens de Raad van Toezicht (RvT) informeer ik u over het feit dat Yvette van Dijk heeft laten weten, dat zij, eerder dan haar benoemingstermijn aangeeft, haar functie als lid en voorzitter van de RvT van Stichting Sarkon neer wil leggen. De Raad betreurt haar besluit ten zeerste.

 

Yvette heeft de afgelopen jaren een grote rol gehad in de professionaliseringsontwikkeling en governance van onze Raad en van Stichting Sarkon. Dit heeft zij met grote inzet gedaan en daarbij heeft zij genoten van de samenwerking in de Raad en met de bestuurder. Voor de wijze waarop zij dit heeft gedaan zijn wij haar veel dank verschuldigd.

 

De Raad heeft besloten haar wens te honoreren en haar per direct van haar functie te ontheffen. Op een nog nader te bepalen tijdstip zal op gepaste wijze afscheid van haar worden genomen. Daarmee komt de voorzittersfunctie in de Raad vacant.

 

Lia Franken is momenteel interim-voorzitter en in de aankomende periode zal de Raad zich buigen over de definitieve invulling van de ontstane vacature.

 

Namens de RvT, Peter Koopman, vice-voorzitter

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht