arrow-intranet-overlay.png
Sarkon Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png Icon-hat.png

De Collectieve zorgverzekering van Sarkon

 

Kies de zorgverzekering die bij u past

Uw gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom hebben Stichting Sarkon en Zilveren Kruis goede afspraken gemaakt over de zorgverzekering. Zo bieden we u (én uw gezin) een goede zorgverzekering. U krijgt 10 % korting op de basisverzekering, 12 % korting op de aanvullende verzekeringen en 12 % korting op de tandartsverzekeringen.

 Een beter 2017

Wat staat er voor u te gebeuren in het nieuwe jaar? Kleine of grote veranderingen kunnen van invloed zijn op uw zorgverzekering. Met de Keuzehulp van Zilveren Kruis vindt u de juiste zorgverzekering voor 2017. Ga voor meer informatie naar  zk.nl/beter2017.

 Declareren met uw smartphone

Met de Zilver Kruis App declareert u nota’s snel en gemakkelijk. Nadat u een profiel heeft aangemaakt verstuurt u uw nota’s via uw smartphone. U maakt  gewoon een foto van uw nota en verstuurt deze via de app naar ons toe. Wij behandelen uw nota(‘s) binnen 10 werkdagen. Binnen 6 weken krijgt u uw declaratieoverzicht. In de Zilveren Kruis App ziet u ook terug wanneer u welke nota’s heeft ingediend. Meer informatie vindt u op zk.nl/app

 Gespreid betalen verplicht eigen risico

Verwacht u in 2017 veel zorgkosten te maken en uw verplicht eigen risico volledig te gebruiken? Dan is het handig om te weten dat u het verplicht eigen risico ook in termijnen kunt betalen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vraag het uiterlijk 31 januari 2017 aan. Dan betaalt u volgend jaar het eigen risico in 10 termijnen. Het eerste termijnbedrag betaalt u dan vanaf februari. Kijk voor meer informatie op zk.nl/gespreidbetaleneigenrisico

 Bereken uw premie en sluit direct uw zorgverzekering af

 U bepaalt welke zorgverzekering het beste bij u past en daarmee ook hoeveel premie u betaalt. Op zk.nl/collectiviteit berekent u eenvoudig uw premie. Het collectiviteitsnummer van Stichting Sarkon is 207076697. U vindt daar ook alle informatie over de vergoedingen.

 Tip: overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt uw huidige verzekering voor u op als u zich vóór 1 januari 2017 bij ons aanmeldt.

Hieronder vind je de premietabellen van de collectiviteit bij Zilveren Kruis. Je treft tevens het vergoedingenoverzicht en het veranderingenoverzicht aan voor 2017.

Overzichtstabellen

Vergoedingenwijzer2017

Wijzigingsoverzicht Zilveren Kruis

Wijzigingsoverzicht oud AGIS naar Zilveren Kruis-lijn

 

VGZ – Collectieve zorgverzekering:

 Collectieve Zorgverzekering VGZ – Inspiratie

VGZ Collectief 87710829

Overstappen/aanmelden kan snel en makkelijk via de link www.vgz.nl/87710829

 

Overzicht Ziektekosten Collectieven

OIG

 

 

 

 

 

Van de Onderwijs Inkoop Groep ontving Stichting Sarkon onderstaande informatie:

Net als voorgaande vier jaren bieden wij alle medewerkers van scholen, welke zijn aangesloten bij het inkoopcollectief van de Onderwijs Inkoop Groep, vrijblijvend en kosteloos, de mogelijkheid om te profiteren van hoge kortingen op een groot aantal ziektekosten verzekeringen.

We hebben alle scholen op de hoogte gebracht van de verschillende ziektekostenverzekeringen. 

1. Zes ziektekosten collectieven

Samen met QBenefits, biedt de Onderwijs Inkoop Groep maar liefst zes collectieve ziektekostenverzekeringen aan te weten:

CZ                    (Basis 8% korting / Aanvullend 10% korting) Collectief: 3886964
ONVZ              (Basis 8% korting / Aanvullend 10% korting) Collectief: 9461
ProLife             (Basis 10% korting / Aanvullend 15% korting) Collectief: 3031086001
Zilveren Kruis  (Basis 7,5% korting / Aanvullend 11,5% korting) Collectief: 207076844
Delta Lloyd      (Basis 9% korting / Aanvullend 10% korting) Collectief: 22983
Menzis             (Basis 7% korting / Aanvullend 9% korting) Collectief: 57805

Klik hier voor een overzicht van de verschillende premies:  premie-overzicht-collectief-ziektekosten-2017

2. Waarom zou ik meedoen?

1. U geeft uw medewerkers vrijblijvend en kosteloos een kans op voordeel door de informatie door te geven.
2. Uw medewerker kan hogere korting ontvangen ook wanneer zij al bij CZ / ONVZ / ProLife / Agis verzekerd zijn. In dat geval is het enkel nodig om dit formulier in te vullen: verklaring overzetten verzekering 2017
3. De dekking is op veel plekken beter dan wanneer u dit individueel afsluit.
4. U heeft er geen enkel werk van. Alles wordt geregeld door QBenefits.
5. U bent ons geen enkele vergoeding verschuldigd.

3,. Waar vind ik meer informatie?

Klik op de bovenstaande naam van verzekeringsmaatschappij om alle informatie te lezen m.b.t. de aanbiedingen van deze verzekeraars.
U treft op de pagina van verzekeraar ook de dekkingsoverzichten. 

4. Waar kan ik terecht met vragen?

Vragen over de collectieven m.b.t. ziektekostenverzekeringen? Neem voor meer informatie contact op met QBenefits – http://www.qbenefits.nl/ – info@qbenefits.nl  Telefoon 020-3020091, en vraag naar Jeroen van Steensel. Alle vragen worden afgehandeld door QBenefits. De P&O afdeling wordt dus niet belast met vragen.

Deelname is vrijblijvend, kosteloos en opengesteld voor alle scholen welke zijn aangesloten bij de Onderwijs Inkoop Groep en ook voor leveranciers en relaties van de Onderwijs Inkoop Groep

5. Tot slot

Als Onderwijs Inkoop Groep zijn we voortdurend alert en zoekende naar inkoopvoordeel voor aangesloten scholen. Wij spreken de wens uit dat deze deal uw medewerkers zal helpen om ook privé op de kosten te besparen. In voorgaande jaren is enthousiast gereageerd op het initiatief. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest.

Heeft u vragen: Bel QBENEFITS op 020-3020091

Hartelijke groet, namens het team van de Onderwijs Inkoop Groep